Paras vibraattori

Paras vibraattori voi tuoda lisää potkua seksielämään joko yhdessä kumppanin kanssa tai omissa nautinnon hetkissä. Eri vibraattoriessa on paljon erilaisia ominaisuuksia, ja laajasta vibraattorien valikoimasta voi olla vaikea löytää itselleen se paras vaihtoehto. Tässä artikkelissa käymme tarkemmin läpi mitä kaikkea voi odottaa markkinoiden parhaimmilta vibraattoreilta ja mihin tilanteisiin ne sopivat.

Parhaat vibraattorit

Satisfyer – Endless Fun

satisfyer endless fun

Vibraattoreiden ehdottomaan eliittiin on noussut Satisfyer -perheen tuotteet. Niistä Endless Fun mahdollistaa monipuolisesti nautinnon joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Vibraattori sopii niin miehille kuin naisille ja sen muotoilu auttaa löytämään kaikki erogeeniset pisteet; myös ne, joita ei välttämättä itse tiennyt olevan olemassakaan. Materiaali on miellyttävää ja helppo pitää puhtaana ja se mukailee aidon ihon tuntua. Mukava seksilelu.

Satisfyer Endless Fun on taipuisa vibraattori ja sitä voi käyttää niin emättimeen, penikseen kuin anaaliin. Pihtimäinen kärkimuotoilu kääntyy 180 astetta, ja se mahdollistaa monipuoliset leikit ja värinätöimintoja voidaan säätää. Moottori on helppo käynnistää painikkeista painamalla niitä kahden sekunnin ajan. Monipuolisuudestaan huolimatta kyseessä on oikein edullinen tuote!

Neon – Luv Touch vibraattori

neon luv touch

Perusvibraattoria kaipaavalle Neon Luv Touch on sopiva valinta. Sen muotoilu on yksinkertainen ja sileä pinta mahdollistaa käytön niin emättimessä kuin anaalissa, olipa sitten testaamassa vibraattoreita ensimmäistä kertaa, tai jo pidemmän aikaa niistä nauttinut. Naisille se sopii kokonsa puolesta näppärästi myös matkalle mukaan ja muotoilunsa puolesta sillä on hyvä harjoitella myös anaalileikkejä.

Sileä ja ABS -muovinen pinta takaa tämän vibraattorin luistavuuden, mutta liukuvoidetta kannattaa silti käyttää ettei pääse nirhaumia tai haavaumia syntymään. Luv Touch on helppo puhdistaa ja laite kytketään päälle sen juuressa olevasta säätimestä. Tehokas moottori takaa maksimaalisen nautinnon, mutta silti tämä vibra on hyvin edullinen.

Satisfyer Pro + G Spot

Satisfyer Pro + G Spot

Vibraattoreiden kuninkaallisiin kuuluva Staisfyer Pro+G spotissa on kiinnitetty eritysesti huomiota muotoiluun ja sen tarkoituksena onkin tavoittaa naisen mystisenä pidetty G-piste. Tämä vibraattori stimuloi sisältä ja ulkoa yhtä aikaa ja takaa maksimaalisen nautinnon. Sisälle tuleva pidempi osa stimuloi säädettävällä värinällä G-pistettä ja ulkopuolella oleva imutoiminto taas antaa klitorikselle omaa stimulaatiota ja samalla lisää nautintoa.

Vaikka tuote on suunniteltu etenkin naisten omaa nautintoa ajatellen, voi sillä leikkiä pariskunnat yhdessäkin. Kumppanin tuottaessa nautintoa vibraattorilla voi itse keskittyä vain omaan nautintoonsa, jolloin myös seksissä vapautuu helpommin ja orgasminkin voi saavuttaa helpommin ja nopeammin. Monipuolisuudestaan huolimatta tällä vibraattroilla hinta-laatusuhde on kohdillaan eikä sillä ole hintaa juuri mitään!

Petit dual vibrator

petit dual vibrator

Tuplanautintoa tuottava Petit dual vibrator voi hämätä ulkonöllään ja koollaan. Pienestä koostaan huolimatta tästä vibraattorista löytyy kaksi voimakasta moottoria, jotka muodostavat kymmenen erilaista värinää, ja niiden voimakkuutta voidaan säätää. Vibraattori on muotoiltu niin, että sitä on helppo ohjailla kannassa olevasta lenkistä, ja sen pintamateriaalina on silikonipinnoitettu polyuretaani, joka tekee siitä hyvin aidon tuntuisen.

Muotoilussa on myös huomioitu eri erogeenisten pisteiden saavutettavuus, ja se sopii hyvin niin yksin leikkeihin kuin pariskuntien välisiin helliin hetkiin. Tätä vibraattoria voi käyttää mielensä mukaan joko emättimessä tai anaalissa, joka antaa sille merkittävästi lisää käyttömahdollisuuksia. Vaikka tuote on vaatimattoman näköinen, sen monipuolisuus kuitenkin yllättää. Myös hinta on pidetty yllättävän edullisena ja Petit Dual vibraattori löytyykin monesta eri kaupasta sopuhintaan!

Satisfyer – Hot Lover

Satisfyer Hot Lover

Jos on eritysiessti tykästynyt Satisfyerin tuotevalikoimaan, niin myös tämä vibraattori varmasti kiinnostaa. Se poikkeaa aiemmin esitellyistä Satisfyer -perheen vibraattoriesta paitsi muotoilultaan, niin myös klitoriskiihottimen lämmitysominaisuudella. Lämmitystoiminto ei lämpene kuumaksi asti, joilloin voisi olla riski palovammoihin, mutta lämpöominaisuuden kuitenkin huomaa ja se voi lisää nautintoa entisestään. Muotoilultaan tämä vibraattori stimuloi sekä emätintä että klitorista yhtä aikaa.

Pariskunnat voivat tällä vibraattorilla saada uudenlaisia kokemuksia seksiinsä, koska vibrattorilla voi kiihottaa myös miehen sukuelimiä. Värisevä vibraattori ja lämmitystoiminta voi tuoda myös miehelle uudenlaista nautintoa esimerkiksi esileikin aikana. Erilaisia väirnöitä löytyy Hot Loverista jopa 12, joten valinnan varaa riittää vaativaankin makuun. Hintaa näin monipuolisella vibraattorilla on kuitenkin kohtuullinen.

Fun Factory – Sundaze Pulse Vibe

Fun Factory Sundaze Pulse Vibe

Tunnettujen seksileluvalmistajien joukkoon kuuluu myös Fun Factoryn tuotteet, joilla on jo pitkä ikä ja vankka maine seksilelumarkkinoilla. Heidän Sundaze Pulse Vibe paitsi värähtelee, niin myös sykähtelee. Lisäksi siinä on pulsoiva ominaisuus, joka mukailee pitkälle aitoa siemensyöksyä, jonka nainen voi tuntea sisällään miehen lauetessa. Pintamateriaali niin ikään on mahdollisimman luonnollisen tuntuinen.

Muotoilultaan levenevä yläpää voi herättää ihmetystä, mutta sillä päästään parhaiten tavoittamaan G-piste. Tämä laadukas vibraattori on saavuttanut suosiota niin sinkkujen kuin pariskuntienkin keskuudessa, koska se sopii monenlaisiin leikkeihin. Sillä voi kiihottaa myös miestä sivelemällä sitä kivesten tai peniksen juuressa. Hinnaltaan tämä tuote voi kuulostaa kalliilta, mutta hinta-laatusuhde on myös kohdallaan. Sundaze Pulse Viben maksaa sitten jo enemmän kuin muut vibrat, mutta rahasi eivät mene hukkaan.

Vibraattorin käyttö – vinkit parhaaseen käyttökokemukseen

Kun valitsee itselleen vibraattoria, on hyvä tietää hieman etukäteen jo millaisesta kosketuksesta tykkää. Vibraattoreiden laajassa valikoimassa on hellempiä malleja, ja hyvin voimakkailla moottoreilla varustettuja. Liian voimakas värinä voi kuitenkin viedä nautinnon. Toisaalta, jos taas pitää voimakkaammasta stimuloinnista, ei hellä hipsuttelu välttämättä tuo sitä nautintoa, jota kaipaa. Parhaimmissa vibroissa onkin erilaisia värinöitä erilaisiin tilanteisiin.

Vaihtelu virkistää myös vibraattoreilla leikkiessä. Jonain päivänä voi kaivata toisenlaista muotoilua ja värinää kuin toisena. Siksi vibraattoreita onkin useita erilaisia; niin malliltaan, materiaaleiltaan kuin värinän ominaisuuksiltaan ja voimakkuuksiltaan. Parhaan nautinnon saa taattua itselleen tai yhdessä kumppanin kanssa, kun lelulaatikosta löytyy muutama erilainen vibraattori, joita voi vaihtaa mielialan ja tunnelman mukaan.

Pelkkä vibraattorin hankinta ei vielä kuitenkaan takaa nautintoa, ja vibraattorin hankinnan yhteydessä kannattaa panostaa myös laadukkaaseen liukuvoiteeseen. Sillä saa taattua nautinnon, kun vibraattori ei pääse aiheuttamaan kivuliaita hankaumia niin helposti. Samoin leluilleen kannattaa valita myös puhdistusaine, joka sopii sen materiaaleille. Näin voi olla varma, ettei ikäviä tulehduksia pääse syntymään edellisistä leikeistä jääneiden bakteerien kautta.

Masturboinnissa on kuitenkin hyödyt ja haitat. Suurimmaksi osaksi hyödyt. Muista kuitenkin, että vaikka rakastaisit omaa pikku vibraattoriasi enemmän kuin seksikumppaneita, ei kannata harrastaa liika masturbointia! Siinä tilanteessa unohtuu äkkiä oikea seksi kumppanin kanssa.

Mikä on vibraattori ja mitä se tekee?

Vibraattori on värisevä seksilelu ja tekninen laite, jolla voidaan stimuloida herkkiä genitaalialueita. Suosituimpia ovat dildon malliset vibrat tai anustapit, joissa on värinätoiminto, ja näistä molemmat sopivat sekä miehille että naisille. Vibraattorit ovat suosituimpia etenkin naisten keskuudessa, koska niillä voidaan stimuloida riittävällä nopeudella ja riittävän kauan, että nautinnon huippu saavutetaan.

Vibraattorin moottori ratkaisee

Vibraattorin moottori tekee värinän ja usein sitä voi säädellä joko nopeuden kautta tai sykleittäin. Erilaiset syklit ja nopeudet antavat erilaisia tuntemuksia, ja juuri monipuolisuus tekee niistä suosittuja. Idea vibraattoreissa on yksinkertainen; leluun laitetaan virta päälle ja valitaan haluttu värinätoiminto ja sen voimakkuus. Vibraattorilla voidaan tämän jälkeen hieroa niitä kohtia, joista saa mielihyvää.

Vibraattorit yleensä toimivat paristoilla; joko vaihdettavilla tai ladattavilla. Pariskuntia varten on kehitetty myös kauko-ohjattavia vibraattoreita, joissa toinen voi kaukosäätimellä ohjailla värinää ja toisen nautintoa. Tämä on tehnyt vibraattoreista jo lähes vakiovarusteita pariskuntien makuuhuoneen lelulaatikoihin, ja vibraattorilla voikin tuoda mukavasti lisää potkua seksielämään. Usein myös miehet nauttivat vibraattorin värinästä tai vähintäänkin siitä, kun saa tuottaa naiselleen nautintoa.